Waarom boeken via onze website?
B&B de Dorsvloer
Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Persoonlijk contact
Beveiligde boeking
Gratis WiFi
    Best Rate Guaranteed

Sport & Spel

Golf
Golf wordt steeds populairder bij vele groepen van mensen, lekker buiten door de natuur wandelen en sportief bezig zijn. Een ideale combinatie om de stress en hectiek van de dagelijkse bezigheden achter u te laten. Met “De Lijsterhof” als uitvalsbasis beschikt u over de nabijheid van twee van de mooiste Golfbanen van Nederland. Het dichtsbij gelegen is de Domburgse Golf Club en iets verderop vindt u De Goese Golf gelegen aan het Goese Meer
De Domburgsche Golf Club is niet alleen één van de oudste en mooiste golfbanen van Nederland, het is bovendien een echte linksbaan gelegen in de mooie provincie Zeeland.

Aan de rand van Goes – naast het prestigieuze villapark ‘Het Goese Meer’ – is in 1995 De Goese Golf gerealiseerd.

De 18 holes baan met fraaie waterpartijen en een weids uitzicht over de Zeeuwse polders is een van de mooiste golfbanen van Nederland.

Op De Goese Golf heerst een aanstekelijke bedrijvigheid met een rustgevende uitstraling. De Zeeuwse zon wordt geroemd en de schone lucht is gezond. Een ideaal decor voor sportieve, zakelijke en culinaire ontmoetingen.

Mountain Biking
De kust van Schouwen-Duiveland staat helemaal in het teken van de waterverdediging. Aan de westkust ligt de breedste duinenrij van heel Nederland. In dit bos- en duingebied ligt een schitterend ATB-parcours van 7 kilometer. Met of zonder de begeleiding van onze instructeur kan je in dit bijzondere gebied veel natuurlijke hindernissen met je fiets nemen. Het bijzondere van dit parcours is dat zowel ervaren als beginnende ATB-ers met volle teugen kunnen genieten.

De Klimpeiler 
Bij de bouw van de Oosterscheldekering werden 66 pijlers gebouwd. 65 werden er geplaatst. En één bleef over, als eenzaam monument in het water. En die is nu voor ons! Dit monument van de Deltawerken bestaat nu uit platforms, torens en hoeken die via een hangbrug, klettersteigs en abseilpunten bereikbaar zijn gemaakt. We hebben programma’s samengesteld voor beginnende klimmers, recreanten en veiligheidsdiensten. Er kan natuurlijk ook vrij geklommen worden door bezoekers die zelfstandig kunnen klimmen en zekeren.

zeilen/surfen
Het zeil- en surfcentrum Brouwersdam is een watersportlocatie bij uitstek. Gelegen aan het Grevelingenmeer en slechts op 200 meter van het strand biedt dit centrum de mogelijkheden voor bijna alle watersporten. Een getraind team van instructeurs geven lessen en cursussen volgens de goed georganiseerde richtlijnen van de Duitse Watersportbond VDWS.

Manege
Ook voor de paarden liefhebber is het in Domburg goed vertoeven. Het strand, de bossen en het agrarische achterland lenen zich uitstekend voor ritten te paard. In de omgeving van Domburg zijn diverse ruiterroutes uitgezet, die u door de weilanden, door de bossen en over het strand voeren. Een pakket met diverse ruiterroutes is te bestellen bij het Bureau voor Toerisme Zeeland, te bereiken onder telefoonnummer 0118-659984.