RESERVERINGEN IN 2020
B&B de Dorsvloer
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Ligging en Omgeving

Domburg
De Dorsvloer staat midden in het prachtige Domburg. Wanneer u naar buiten loopt is het slechts één straat lopen en u bent direct tussen de winkels en terrasjes, en naar het strand 5 minuten lopen. 

Het strand van Domburg is bij alle seizoenen een unieke belevenis. Steeds slechts een honderdtal meters van elkaar verwijderd, vindt u op het zandstrand van Domburg een aantal strandpaviljoens. Of u bekroont er uw dagje strand met een verfrissend drankje of een smakelijke maaltijd terwijl de zon zijn laatste licht over het inmiddels verlaten strand laat schijnen.

Domburg grenst direct aan de Manteling, een uniek bos wat gekenmerkt wordt door statige buitenplaatsen met schitterende tuinen. Het is een van de weinige eikenbossen direct aan zee, het werd ooit aangeplant om Walcheren te beschermen tegen de koude zeewind. De bomen hebben dan ook typische vormen door diezelfde zeewind, u komt vormen tegen die u nog nooit eerder heeft gezien.

 

De Walcherse kust wordt gekenmerkt door zijn brede zandstranden met daarachter hoge duinen. Kenmerkend voor de duinen is de enorme natuurlijke verscheidenheid. Dit landschap is zo rijk gevarieerd, dat er vele tientallen soorten van planten en dieren in kunnen samenleven. Langs het strand ontstaan nieuwe duintjes, die onder invloed van wind, regen en plantengroei steeds groter worden. Deze duintjes kunnen aan de wandel gaan en oudere duinen over stuiven.

Het Domburgse strand biedt u rust en ruimte als u dat wilt en voor diegene die lekker bezig willen zijn is er ook ruimte en gelegenheid. U kunt het inrichten zoals u wilt lekker lui in de zon liggen of bij iets minder weer langs het strand wandelen en in één van de gezellige strandpaviljoens wat eten of drinken. En voor de sporter of actieve recreant is er de keuze uit, de waterski, de surfplank, het kneeboard of de zeekajak. Ik heb ze hier niet allemaal opgenoemd maar eigenlijk komt iedere watersporter hieraan zijn of haar trekken.

De stranden van Walcheren behoren tot de allerschoonste van Europa en de reddingsbrigade waakt over uw veiligheid. Er zijn dus heel veel redenen om naar het mooie Domburg te komen en te overnachten in de Dorsvloer.

Kom tijdens uw verblijf heerlijk genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Bommelje. Voor slechts €15,75 per persoon geniet u van dit heerlijke buffet inclusief onbeperkt koffie, thee en sap. Indien u Hotel Bommelje op de fiets bezoekt kunt u uw fiets hier parkeren.

Restaurant

In de vele restaurantjes zoals restaurant Mezger, kunt u genieten van de Zeeuwse specialiteiten. De mosselen kent iedereen, toch is er zoveel meer. Zeeuwse oesters bijvoorbeeld, door kenners geprezen als ‘zeer verfijnd van smaak’. En de kleine ‘krukels’, die zijn heerlijk als amuse. Verder is er voor de zoetkauwer de bolus. Zacht wit gedraaid brooddeeg rijk aan kaneel, omhuld met een krokant en bruingebrand karamellaagje. Beslist niet af zonder een dikke laag ongezouten roomboter. Te verkrijgen bij alle bakkers, net als de overheerlijke roomboterbabbelaars.

Restaurant Mezger
Restaurant Mezger
Restaurant Mezger
Restaurant Mezger