RESERVERINGEN IN 2020
B&B de Dorsvloer
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Praktische informatie

Inchecken doet u op de dag van aankomst tussen 15.00 uur - 18.00 uur.

Bij aankomst op de B&B kunt u het nummer +31 (0)118 582206 bellen voor de incheck. Onze collega checkt u dan telefonisch in. 

Indien u later komt ontvangen wij graag een bericht van u.

Betaling
Het verschuldigde bedrag wordt bij telefonisch check-in van de creditcard gecharged. Indien u op een andere wijze wenst te betalen verzoeken wij u vriendelijk om binnen 24 uur na aankomst de betaling te voldoen bij de receptie in Hotel Bommelje.

Betaalmogelijkheden; u kunt bij ons contant, met pin, Mastercard, Visacard en American Express betalen

Uitchecken doet u op de dag van vertrek voor 10.00 uur

WiFi In de B&B kunt u gratis gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk

Toeristenbelasting Deze bedraagt € 1,30 per persoon per nacht. 

Ontbijt
Meer informatie over ons ontbijt vindt op onze speciale ontbijtpagina.

Adults-only
Kinderen en honden zijn niet toegestaan op onze accommodaties, kijkt u voor een geschikte accommodatie op naarZeeland.nl.

Annuleringsvoorwaarden

• Tot 7 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren.
• Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomstdatum of indien u niet komt opdagen (No-Show) wordt er 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht en gecharged via uw creditcard.
• Indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde uitcheckdatum, betaalt u ook 100% van de totale reissom.

Wij zien uit naar uw komst en maken uw accommodatie perfect in orde. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch iets niet geheel naar uw zin zijn dan vragen wij u dit direct en in ieder geval tijdens uw verblijf te melden zodat wij u nog tijdens uw verblijf van dienst kunnen zijn. Eventuele klachten die we ontvangen na uw vertrek kunnen we helaas niet in behandeling nemen.