Bed & Bike

In hartje Domburg is de Dorsvloer gesitueerd. De Dorsvloer is gelegen op korte afstand van het centrum en het strand. Accommodatie de Dorsvloer is een Bed & Bike accommodatie wat betekent dat er tijdens uw verblijf een fiets tot uw beschikking staat. Met deze fiets kunt u bijvoorbeeld een kleine boodschap halen in de supermarkt of per fiets Domburg en omgeving verkennen. 

Deze luxe accommodatie, voorzien van alle gemakken die men zich kan wensen, is op de begane grond gelegen waardoor het zeer geschikt is voor gasten die het niet prettig vinden om trappen te lopen.

In een oud boerderijtje waar in de voormalige schuur luxe kamers met eigen badkamer zijn gecreëerd, bieden wij u luxe ten top aan. Op een subtiele manier zijn details van de voormalige schuur in ere gehouden. Met de openslaande deuren en uitzicht op de tuin. In de tuin staat voor u een heerlijke loungeset klaar waar het genieten echt kan beginnen.

Kom tijdens uw verblijf heerlijk genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Bommelje. Voor slechts €15,75 per persoon geniet u van dit heerlijke buffet inclusief onbeperkt koffie, thee en sap. Indien u Hotel Bommelje op de fiets bezoekt kunt u uw fiets hier parkeren.