RESERVERINGEN IN 2020
B&B de Dorsvloer
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Informatie & maatregelen

Wat kunnen we nog doen, wat moeten we laten tijdens deze pandemie? Bij B&B De Lijsterhof plaatsen we de gezondheid van ons allemaal boven alles. Tegelijk blijven we onderzoeken hoe we kunnen bijdragen aan zoveel mogelijk plezier tijdens uw verblijf.

Algemene maatregelen
Ook bij ons geldt voorlopig: anderhalve meter afstand houden. Wie ziek is, vragen we om thuis te blijven. We zorgen voor volop gelegenheid om je handen te wassen of ontsmetten en wij nemen de deurklinken, balies en andere aanraakplekken voor onze rekening.
Bekijk hier ons uitgebreide schoonmaakprotocol, inclusief extra maatregelen. 

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van de verschillende maatregelen, over ontbijt & diner mogelijkheden en wat u kunt doen en bezoeken tijdens uw verblijf in Domburg. 

Flexibiliteit bij boekingen

Onbezorgd plannen maken is er niet bij in tijden van corona. Wilt u toch graag reserveren voor een verblijf in onze Bed&Bike? Wij heten u van harte welkom! En worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of word u ziek, dan kunt u uw reservering kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar.