Bed & Bike De Dorsvloer gesloten

Geachte gast,

Vanwege de wereldwijde uitbreiding van de pandemie van het coronavirus is Bed & Bike De Dorsvloer gesloten tot en met 10 mei 2020. 

U kunt gewoon reserveren voor een verblijf na 10 mei. Mocht de situatie onverhoopt anders zijn na deze datum, dan zijn wij coulant ten aanzien van gemaakte reserveringen.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@naarzeeland.nl 
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: + 31 (0) 118 – 58 22 06. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 
Graag tot snel!

Welkom bij Bed&Bike de Dorsvloer

De B&B is geheel vernieuwd en is nu nog luxer en moderner, waardoor u een heerlijk verblijf heeft! In hartje Domburg biedt onze Bed&Bike plaats voor iedereen die in alle rust en ruimte comfortabel wilt komen genieten. De B&B is de ideale uitvalbasis voor iedereen die graag op avontuur gaat en van de natuur wilt genieten. 

Bed&Bike houdt in dat u tijdens uw gehele verblijf gratis beschikking heeft over twee fietsen, waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen. Walcheren biedt zoveel moois! Ook is de supermarkt dichtbij, dus een kleine boodschap halen is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest.

De Dorsvloer is van oudsher een oude boerderij waarvan de details van de voormalige schuur op een subtiele manier in ere is gehouden. Zo beschikt de B&B over grote ruimtes met veel lichtinval en hoge plafonds. Daarnaast kunt u zich comfortabel terugtrekken in de gezellige zithoek met een flatscreen televisie en grote hoekbank. 

De kamers zijn op ten top luxe ingericht en beschikken over veel ruimte wat je mag verwachten van een oude boerderij. Daarnaast bevinden de kamers en de gezamelijke keuken- en livinggedeelte op de begane grond. Hierdoor is de B&B geschikt voor gasten die het niet prettig vinden om trappen te lopen. Vanuit de knusse living bereikt u het aangrenzende terras waar u heerlijk kunt ontspannen op één van de loungesets. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de gezellige living en alle overige ruimten en faciliteiten.

In de Dorsvloer voelen alleen volwassenen zich thuis.

Namens team B&B de Dorsvloer wensen wij u nu alvast een fijn verblijf toe.